Кадър Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeПсихиатърът на Диего Марадона

...
Кадър Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeПсихиатърът на Диего Марадона
Коментари Харесай

Психиатърът на Марадона: Нямам никаква вина за смъртта му

Кадър Maradona inedito - Canal 2.0, You tube

Психиатърът на Диего Марадона Агустина Косачов отхвърли да има каквато и да е виновност за неочакваната гибел на футболната легенда в края на предходната година.

Световният първенец с Аржентина от 1986 година умря на 60-годишна възраст в дома си в Буенос Айрес от инфаркт, а след това прокуратурата стартира следствие на събитията към гибелта му и в последните дни подложи на разпит всички медицински лица, които са се грижили за него, написа Dsport.

36-годишната Косачов бе разпитана в прокурорския офис на Сан Исидро край Буеонс Айрес, а по-късно юристът ѝ съобщи, че тя е " предоставила доказателства, че не е направила ликвидиране ". " Няма никакви съмнения, че психиатричните медикаменти в дозите, в които тя е предписала, могат да доведат до сърдечна непълнота ", сподели Вадим Мисчанчук. " Тя е психиатър и няма нищо общо с клиничното положение на пациента ", добави той.

В последните дни прокуратурата разпита болногледачите Рикардо Алмирон и Дахиана Мадрид, координаторите Мариано Перони и Нанси Форлини, както и психолога Карлос Диас във връзка със гибелта на Марадона. В понеделник следва да бъде разпитан и неврохирургът Леополдо Луке, който е бил главният лекуващ доктор на аржентинската легенда, а по-късно арбитър ще реши дали има задоволително аргументи за започването на дело.

Всички медицински лица отхвърлят да имат виновност за гибелта на Марадона. Ако се стигне до дело и те бъдат открити за отговорни, всеки от тях може да бъде наказан на 8 до 25 години затвор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР